Šiaulių „Gintros“ organizacijos – moterų futbolo klubo „Gintra“ ir berniukų bei mergaičių futbolo akademijos marškinėlius ir toliau puoš vienos garsiausių Šiaulių pramonės įmonių „Gubernija“ prekių ženklai. Tvirtas ir produktyvus Šiaulių verslo ir sporto bendradarbiavimas užsimezgė 2021-ais metais.

Rinkos lyderių „Duonos giros“ prekių ženklas bus eksponuojamas ant daugkartinių Lietuvos čempionių Šiaulių „Gintros“ futbolininkių marškinėlių, tuo tarpu aukščiausių pozicijų neužleidžianti „Rugilė“ dominuos akademijos auklėtinių aprangose.

22-ojo šalies čempionių titulo siekiančio Šiaulių „Gintros“ klubo direktorius Mantas Radavičius džiaugėsi, kad ši partnerystė įgauna vis didesnį pagreitį.

„Šios partnerystės sėkmė slypi paprastume – ji paremta abipusiu bendradarbiavimo efektyvumu. Kiekvienais metais keliame tikslą būti išradingesni, produktyvesni, suteikti vieni kitiems galimybes pasiekti savų tikslų. Peržvelgus nuveiktus metų darbus tampa akivaizdu, kad atrodytų nedidelės detalės susideda į nemažą paveikslą. Šiauliuose pirmą kartą įvyko vaikų futbolo turnyras „Rugilė-CUP“, kuriame dalyvavo per 20 komandų iš visos Lietuvos, plačiai įgyvendinome kampaniją UEFA Čempionių lygos atrankos turnyre, turėjome socialinių projektų,  vasaros stovyklas ir kitų iniciatyvų, kurių įgyvendinimas nebūtų įmanomas be patikimo ir glaudaus bendradarbiavimo“, – teigė „Gintros“ organizacijos direktorius.

Anot „Gubernijos“ gamybos direktoriaus Artūro Perednio sporte kaip ir versle viena svarbiausių savybių yra troškimas nugalėti. Būtent jo netrūksta nei „Gubernijos“, nei „Gintros“ komandoms.

„Mes puikiai suprantame, kiek darbo ir jėgų reikia įdėti norint pasiekti pergales ir būti geriausiais savo srityje. Taip pat gerai žinome, kaip svarbu turėti palaikymo komandą, kuri tavimi tiki ir džiaugiasi laimėjimais bei palaiko ir motyvuoja, kai nepasiseka. Suprasdami palaikymo svarbą labai džiaugiamės ir toliau tęsdami partnerystę su „Gintros“ organizacija ir linkime skinti dar daugiau pergalių!“, – kalbėjo A. Perednis.

Bendrovės „MV GROUP Production“ valdoma „Gubernija“ – viena seniausių daryklų Lietuvoje, sauganti autentiškas gamybos tradicijas bei receptūras. Būdama vienintelė lietuviško kapitalo darykla šalyje, „Gubernija“ aktyviai prisideda prie šalies ir visuomenės, taip pat gimtojo Šiaulių krašto ir jo gyventojų gerovės – remia sporto ir kultūros atstovus, smulkų ir vidutinį mieste veikiantį verslą.

Lietuvos moterų futbolo čempionė Šiaulių „Gintra“ šiais metais jau apgynė Baltijos moterų futbolo lygos čempionių vardą, šiuo metu siekia užsitikrinti 22-ąjį šalies čempionių titulą bei tuo pačiu iškovoti teisę atstovauti Lietuvai ir Šiauliams prestižiniame Europos turnyre UEFA moterų Čempionių lygoje ir kitąmet.

Gintrietės rugsėjo pradžioje varžėsi prestižiniame UEFA moterų Čempionių lygos turnyre, kurio atrankos turnyras vyko Saulės mieste. Čia komanda pasiekė finalą, tačiau jame teko pripažinti Škotijos čempionių pranašumą ir baigti pasirodymą.

2021 metais įkurta „Gintros“ futbolo akademija kasmet auga bei didina joje sportuojančių berniukų ir mergaičių skaičių. Pozityvi ir draugiška bendruomenė kviečia prisijungti bei išmėginti futbolo sporto šakos teikiamą bendrystę.