Siekiant tobulinti akademijos organizacinę veiklos sritį, užtikrinti greitesnių ir sklandesnių procesų valdymą bei galimybes dalintis tikslia informacija ne tik organizacijos viduje, bet ir su akademijos bendruomenės nariais, „Gintros“ futbolo akademija pasirašė sutartį su profesionalia online sporto organizacijos valdymo platforma „Stats4sport“.

Ši platforma, skirta sporto mokyklų, akademijų, klubų veiklai, yra puikus įrankis padedantis organizacijai patogiai bei greitai planuoti savo tvarkaraštį, sekti užsiėmimų lankomumą, dalintis visa reikiama informacija su treneriais ir tėvais. Šiuo įrankio efektyvumo ir nauda jau įsitikino ne viena Lietuvos sporto organizacija.

Platforma suteikia platų funkcijų spektrą, todėl nuo šiol „Gintros“ futbolo akademijos administracijai ir treneriams bus galima paprasčiau ir greičiau administruoti treniruočių, susitikimų ir kitų veiklų tvarkaraščius, narių lankomumą, testavimus bei mokėjimus.

„Mūsų akademijos tikslas žengti į priekį kartu su inovatyviomis technologijomis, leidžiančiomis palengvinti, paprasčiau administruoti kasdienių procesų veiklas, užtikrinti sklandžią komunikaciją. Tikimės, kad naudodamiesi šia platforma efektyviau pasieksime norimus rezultatus, o taip pat duomenimis galėsime pasidalinti ir su savo bendruomenės nariais“, – kalbėjo akademijos vadovas Mantas Radavičius.